Scurgem fasolea, o clatim sub un jet de apa rece si o lasam in sita sa se scurga.
Punem uleiul intr-o cratita antiaderenta, pe foc mic spre mediu. Cand s-a incalzit adaugam salvia, crenguta de rozmarin si catelul de usturoi curatat si intreg.
Le sotam cca. 1 minut, apoi adaugam sucul de rosii amestecat cu supa de legume sau apa.
Fierbem sosul cca. 10-15 minute, la foc mic spre mediu, sau pana cand capata o consistenta usor densa.
Adaugam fasolea boabe bine scursa, amestecam cu grija si fierbem mancarea de fasole inca 5 minute, pe foc mic.
Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul, condimentam mancarea de fasole cu sare si piper proaspat macinat.
Mancarea de fasole se serveste calda, simpla sau alaturi de fripturi la gratar sau la cuptor.
Scurgem fasolea, o clatim sub un jet de apa rece si o lasam in sita sa se scurga.
Punem uleiul intr-o cratita antiaderenta, pe foc mic spre mediu. Cand s-a incalzit adaugam salvia, crenguta de rozmarin si catelul de usturoi curatat si intreg.
Le sotam cca. 1 minut, apoi adaugam sucul de rosii amestecat cu supa de legume sau apa.
Fierbem sosul cca. 10-15 minute, la foc mic spre mediu, sau pana cand capata o consistenta usor densa.
Adaugam fasolea boabe bine scursa, amestecam cu grija si fierbem mancarea de fasole inca 5 minute, pe foc mic.
Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul, condimentam mancarea de fasole cu sare si piper proaspat macinat.
Mancarea de fasole se serveste calda, simpla sau alaturi de fripturi la gratar sau la cuptor.