Inele de ceapa crocante

Rosti
ianuarie 30, 2019
Orez cu scoici
ianuarie 30, 2019

Ingrediente

 2 cepe mari
 1 ou
 4 linguri de faina
 1 ceasca de ulei
 3 linguri de pesmet
 un praf de sare
 piper

Mod de preparare

1

Ceapa curatata se taie inele, care se rasfira cu atentie, sa nu se rupa.

2

Oul se bate cu sare si piper intr-un bol.

3

Intr-un alt bol se amesteca faina cu pesmetul.

4

Inelele de ceapa se trec intai prin ou, apoi prin pesmet si faina.

5

Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete de hartie, care absorb grasimea.

6

Se servesc calde.

Ingrediente

 2 cepe mari
 1 ou
 4 linguri de faina
 1 ceasca de ulei
 3 linguri de pesmet
 un praf de sare
 piper

Indicații

1

Ceapa curatata se taie inele, care se rasfira cu atentie, sa nu se rupa.

2

Oul se bate cu sare si piper intr-un bol.

3

Intr-un alt bol se amesteca faina cu pesmetul.

4

Inelele de ceapa se trec intai prin ou, apoi prin pesmet si faina.

5

Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete de hartie, care absorb grasimea.

6

Se servesc calde.

Inele de ceapa crocante

Comments are closed.