Fasolea, orezul si pastele se fierb separat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, sare si piper si se caleste in continuare.
Se prepara un sos din sosul de tomate, apa, chili si sare.
Intr-un vas termorezistent se amesteca fasolea, orezul, pastele, carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.
Compozitia obtinuta se da la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Fasolea, orezul si pastele se fierb separat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, sare si piper si se caleste in continuare.
Se prepara un sos din sosul de tomate, apa, chili si sare.
Intr-un vas termorezistent se amesteca fasolea, orezul, pastele, carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.
Compozitia obtinuta se da la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand.