Fasole mexicana

Tarta cu mere
ianuarie 30, 2019
Rosti
ianuarie 30, 2019

Ingrediente

 150 ml ulei
 ½ lingurita chili
 6 linguri apa
 6 linguri sos de tomate
 100 gr paste fainoase mici
 1 ceapa
 50 gr orez
 350 gr carne tocata
 250 gr fasole uscata
 sare
 piper

Mod de preparare

1

Fasolea, orezul si pastele se fierb separat.

2

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, sare si piper si se caleste in continuare.

3

Se prepara un sos din sosul de tomate, apa, chili si sare.

4

Intr-un vas termorezistent se amesteca fasolea, orezul, pastele, carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.

5

Compozitia obtinuta se da la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand.

Ingrediente

 150 ml ulei
 ½ lingurita chili
 6 linguri apa
 6 linguri sos de tomate
 100 gr paste fainoase mici
 1 ceapa
 50 gr orez
 350 gr carne tocata
 250 gr fasole uscata
 sare
 piper

Indicații

1

Fasolea, orezul si pastele se fierb separat.

2

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, sare si piper si se caleste in continuare.

3

Se prepara un sos din sosul de tomate, apa, chili si sare.

4

Intr-un vas termorezistent se amesteca fasolea, orezul, pastele, carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.

5

Compozitia obtinuta se da la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand.

Fasole mexicana

Comments are closed.