Despre noi

Fructe si legume de calitate din 1996

LUNA BEANS RO


Compania noastra are ca obiect de activitate importul si distributia fructelor si legumelor, find unul dintre principalii jucatori de pe acest segment de piata din Romania. Am intrat pe piata en-gross a fructelor si legumelor in anul 1996, iar incepand cu anul 2014 activam sub denumirea LUNA BEANS RO SRL.

Pe parcursul activitatii desfasurate, am reusit crearea unor parteneriate de incredere atat pe piata interna cat si pe cea internationala, prin care reusim colaborari benefice pentru ambele parti. Principalii nostri clienti sunt la randul lor furnizorii marilor companii de retail din tara.


CONTACT

Va punem la dispozitie o gama larga de produse de calitate


Legume


Leguminoase


Fructe

Produse de calitate din toate colturile lumii

Importam o gama larga de legume si fructe


Produsele noastre acopera o varietate mare de legume si fructe, importate direct de la furnizorii nostri din Egipt, Argentina, Kyrgizstan, Polonia, Olanda, Ucraina, China, Ethiopia, etc. Importam naut, linte verde si rosie, cartofi, ceapa, mere, toate tipurile de orez, miez de nuca si toata gama de legume (rosii, castraveti, ardei, etc.).

Cea mai dezvoltata ramura a companiei noastre este importul si comercializarea tuturor soiurilor de fasole uscata, sub brandul propriu "LUNA". Gama noastra de produse include: fasole cu bob mic, fasole cu bob lat, fasole cu bob mare, fasole cu bob lung, fasole colorata (rosie, neagra, alb-rosie) si fasole cu bob rotund.


DESCOPERA PRODUSELE NOASTRE
Standarde foarte inalte

Calitatea, principalul
nostru obiectiv


Produsele noastre indeplinesc toate criteriile si standardele de calitate. Achizitia, transportul si depozitarea acestora se desfasoara in cele mai bune conditii posibile, sub temperatura controlata, totul pentru ca ele sa ajunga in stare perfecta la clientul final. Trasabilitatea produselor poate fi urmarita prin lotizare.

Spatiile noastre de depozitare sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, de Directia pentru Agricultura - Unitatea Fitosanitara si de catre Directia pentru Sanatate Publica.

Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic fructe si legume!

Pentru a beneficia de varietate si calitate, alegeti LUNA !